Bakad potatis med tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

Finns många varianter på detta! Detta är en av de bättre tycker jag!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 rödlök
  • 1 kruka gräslök
  • 1 burk tonfisk i olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 1/2 dl lätt creme fraiche
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • Bakad potatis
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka och hacka äggen. Finhacka rödlök och gräslök.
    2. Låt tonfisken rinna av och blanda med äggen, rödlöken och gräslöken. Pressa ner vitlöken i röran, salta och peppra. Garnera ev. med lite mer lök och någon tomat.
    3. Servera med bakad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    eva_jonte 8 januari 2010

    Låter gott! och nyttigt med :-) Det passar nog till till ris också, som en sallad med ris i :-)

    eva_jonte 30 november 2010

    Älskar detta receptet! Gott som tonfisksallad och även i bakad potatis! Men du har inte skrivit i beskrivningen om creme fraiche och kesella, eller chilisås. Min sambo upptäckte det ;-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben