Bakad potatis med vitlökscreme och marinerad kycklingsspett

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt, billigt och lättlagat.

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • dijonsenap efter smak
  • flytande honung efter smak
  • 1 pkt färdigskuren salladsmix
  • 2 dl gräddfil
  • 400g kycklingfilé
  • 3 msk mjukost
  • 1 rödlök
  • salt
  • peppar
  • 4 msk sweet chili sås
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Baka potatisen i micron på full effekt ca 10 min. Skär kycklingfileérna i bitar och marinera i sweet chili såsen Trä på spett och stek i en het panna i 3-4 min på varje sida. Blanda ost, lök, gräddfil, salt och peppar och klicka i potatisen. Lägg på spetten och severa med salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben