Bakelse med björnbär och vit chokladmousse

Serverar: 4 portioner

En lättgjord men lyxig bakelse!

Ingredienser

  • 4 stora havrekakor (alternativt mandelkakor) färdigköpta
  • Vit chokladmousse
  • 1½ dl kesella
  • 1½ dl vispgrädde
  • 150 g vit choklad, av bra kvalitet
  • Rivet skal av 1/4 citron
  • Topping
  • Björnbär
  • Instruktioner

    1. Finhacka den vita chokladen och smält den försiktigt över ett vattenbad. Vispa grädden, men inte alltför hårt. Rör ner kesellan och citronskalet i chokladen. Vänd därefter ner grädden med stora luftiga tag.
    2. Fördela moussen över havrekakorna. Låt stå i kylskåp i minst 30 minuter.
    3. Toppa med björnbär vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben