Bananpaj

Serverar: 1 portioner

Går snabbt att slänga ihop och god är den också.

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 100 g smör el. margarin
  • 1 msk kallt vatten
  • 2 msk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Fyllning
  • 3-4 mogna bananer
  • 1/4 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk citronsaft
  • 1 burk creme fraiche (liten)
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Knåda ihop till en deg. Tryck ut i en pajform. Grädda 10 minuter i ugnen. Gör fyllningen under tiden. Rör banan och citronsaft, rör i cremefraichen och övrigt. Strö gärna kanel över In iugnen igen 15- 20 minuter Servera den lite ljummen med vaniljglass

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben