Barbros rödtunga eller pangasiusfilé

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt, snabbt, festligt och mycket gott.

Ingredienser

  • 12 rödtungsfiléer
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 stor tub Kavli Räkost
  • 4 tomater
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva tomaterna och lägg i smord form. Salta och peppra filéerna. Lägg en sträng räkost på varje filé och rulla ihop. Lägg rullen på tomaterna. Tryck ut resterande räkost i crème fraiche och bred över fisken.
    2. Placeras i ugn 200 grader i 20 minuter.
    3. Före servering garnera med finklippt dill och skalader räkor eller kräftstjärtar.
    4. Serveras med potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben