Bearnaisegratinerad fläskfilé

Serverar: 6 portioner

Mumsigt gott

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • salt
  • peppar
  • 6 tomater
  • broccoli
  • ½ msk torkad grönpeppar
  • 1 fp färdig bearnaisesås , vill man ha mer så tar man mer
  • 50 g lagrad ost
  • ev färsk dragon
  • Instruktioner

    1. Skär filén i knubbiga bitar och bryn 2 minuter per sida. Salta och peppra och för över i en ugnssäker form.
    2. Lägg kryssade tomater och broccoli runt om. Smula grönpepparkornen över köttet och häll sedan på såsen.
    3. Täck grönsakerna med några skivor ost.
    4. Gratinera i 200 grader i ca 20 minuter.
    5. Servera med klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben