Bearnaisegratinerad fläskfilé
Serverar:
6 portioner
Mumsigt gott
Ingredienser
1 kg fläskfilé
salt
peppar
6 tomater
broccoli
½ msk torkad grönpeppar
1 fp färdig bearnaisesås , vill man ha mer så tar man mer
50 g lagrad ost
ev färsk dragon
Instruktioner
Skär filén i knubbiga bitar och bryn 2 minuter per sida. Salta och peppra och för över i en ugnssäker form.
Lägg kryssade tomater och broccoli runt om. Smula grönpepparkornen över köttet och häll sedan på såsen.
Täck grönsakerna med några skivor ost.
Gratinera i 200 grader i ca 20 minuter.
Servera med klyftpotatis.
Liknande recept
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.
4.2
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!