Bearnese, Fisk och Ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En god lätt mat att göra. =)

Ingredienser

  • Fisk ( i princip vilken som helst men tycker bäst om lax ev. torsk)
  • 1 burk Majskolvar
  • 4-5 st Tomater
  • Bearnese sås så att d täcker formen, fisken
  • Instruktioner

    1. Börja med att steka fisken. Lägg fisken i en ugnsäker form. Skär upp tomaterna i skivor lägg sedan det på fisken i formen. Lägg även majskolvarna på fisken runt om i formen. Häll sedan över bearnese såsen, sedan in i ugnen i ca.10-15 min på ca.150 grader.
    2. Koka sedan ris till.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben