Biff à la Dijon
Serverar:
2-4 portioner
Tid:
30 minuter
Snabbt och gott.
Ingredienser
8 skivor lövbiff, gärna älg
2 dl vispgrädde
2 msk fransk senap
1 tsk soja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 gul lök
Instruktioner
Skär biffen i tunna strimlor som brynes lätt i stekpanna.Ta upp köttet.
Stek löken, tillsätt senap, soja, salt och peppar. Häll över grädden. Lägg i köttet. Låt koka 5-10 min.
Servera ris och grönsaker till.
Liknande recept
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Biff med pasta och grönsaksröra á la viktväktarna
4
1
1
Klassisk biff à la Lindström
5
10
1
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Biff med brysselkål och bönor
2
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Kycklinglever Biffar
2 h
6-7
Minivårrullar á la Lena
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!