Biff à la Lindström

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 3/4 dl ströbröd
  • 1 3/4 - 2 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl hackade inlagda rödbetor
  • 1/2 dl finhackad gul lök
  • 2 msk kapris
  • vatten
  • Instruktioner

    Blanda samman ströbröd och mjölk i en skål. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt ägg, salt, peppar och färs. Arbeta färsen smidig. Hacka rödbetorna. Skala och finhacka löken. Arbeta in rödbetor, lök och kapris i färsen. Fukta händerna och forma till biffar. Stek biffarna i matfett ca 3?4 minuter per sida. Ta upp biffarna och lägg dem på varmt fat. Vispa ur stekpannan med lite vatten till sky efter varje stekomgång. Smaka av skyn när allt är klart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben