Biff à la Sara

Serverar: 4-6 portioner

Lite lyxigare variant av biffar.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • ¼ medelstor purjolök
  • 1 ägg
  • ¼ dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • Oregano
  • Salt
  • Ca 30 st hela grönpepparkorn
  • Ost (valfri hårdost)
  • Instruktioner

    1. Blanda mjölk och ströbröd och låt svälla. Tillsätt färsen. Riv purjolöken grovt på rivjärn eller i matberedare. Mal grönpepparkornen. Skär osten i små tärningar eller riv den. Blanda alla ingredienser, förutom osten, i färsen. Stek biffarna så att de nästan blir klara. Tryck i osten i mitten av biffarna, eller strö ovanpå. Gratinera i ugn på 150 grader tills osten smällt och biffarna är klara.
    2. Servera med ugnsrostade rotfrukter eller potatis och en god sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben