Biff med italiensk pastasallad

Serverar: 4 portioner

En kalorisnål middag och god middag!

Ingredienser

  • 4 utskuren biff
  • 1 msk olivolja, att steka i
  • 1 burk kronärtskockshjärtan
  • 12 oliver gröna
  • 3 dl vita bönor, kokta, stora bönor
  • 1,5 ask cocktailtomater
  • 0,5 rödlök
  • 0,5 kruka basilika
  • 250 g pasta, penne
  • Balsamicosky
  • 1 dl rödvinssås, köpt eller tillagad
  • 1 msk vinäger, balsamico
  • 1 tsk citron
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Stek biffen några minuter per sida i lite olivolja. Koka såsen och pastan. Krydda såsen med balsamvinäger, citron och timjan. Häll såsen över pastan och rör runt.
    2. Skär tomater och lök och blanda alla grönsaker med pastan. Servera med biffen och en bit bröd.
    3. Familjetips! Pastan kan serveras naturell med lite kryddsmör eller riven ost. De grönsaker som inte är populära byts ut mot sådana som barnen gillar.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben