Biff Rydberg à la Dukan

Serverar: 1 portioner

För den som kör Dukan-metoden

Ingredienser

  • 150 g oxfilé i fyrkantiga bitar
  • 1 morot
  • ½ gul lök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 äggula
  • Senapskesella
  • 125 g lättkesella
  • 1 msk grov dijonsenap
  • 1 tsk senapspulver, valfritt
  • ½ tsk salt
  • Sötningsmedel strö efter smak
  • Instruktioner

    1. Stek gul lök på svag värme tills den blev blank och mjuk.
    2. Moroten skärs i små fyrkanter och stekts i en lätt oljad stekpanna med några droppar vatten så det inte skulle bränna fast.
    3. Köttet som också var skuret i tärningar stektes snabbt i het stekpanna och kryddades med salt och svartpeppar.
    4. Blanda ihop ingredienserna till senapskesellan och servera med den och en rå äggula.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben