Biff Rydberg à la Dukan
Serverar:
1 portioner
För den som kör Dukan-metoden
Ingredienser
150 g oxfilé i fyrkantiga bitar
1 morot
½ gul lök
Salt
Svartpeppar
1 äggula
Senapskesella
125 g lättkesella
1 msk grov dijonsenap
1 tsk senapspulver, valfritt
½ tsk salt
Sötningsmedel strö efter smak
Instruktioner
Stek gul lök på svag värme tills den blev blank och mjuk.
Moroten skärs i små fyrkanter och stekts i en lätt oljad stekpanna med några droppar vatten så det inte skulle bränna fast.
Köttet som också var skuret i tärningar stektes snabbt i het stekpanna och kryddades med salt och svartpeppar.
Blanda ihop ingredienserna till senapskesellan och servera med den och en rå äggula.
Liknande recept
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Biff med pasta och grönsaksröra á la viktväktarna
4
1
1
Biff Rydberg på fläskfilé
40 min
2-3
Biff Rydberg
4
Klassisk biff à la Lindström
5
10
1
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Biff med brysselkål och bönor
2
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!