Biffwok med svart bönsås

Serverar: 4 portioner

446 kalorier per portion Vardagsmaten behöver inte vara besvärlig.

Ingredienser

  • 250 g äggnudlar
  • 4 lövbiffar, 300 g
  • 2 msk olja
  • 1 påse wokgrönsaker, 500 g
  • 1 valnötsstor bit ingefära
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 paket svart bönsås, ca 340 g, goo green
  • Instruktioner

    1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla köttet och fräs det i 1 msk olja, ta upp det ur pannan.
    2. Woka grönsakerna i 1 msk olja i het stekpanna. Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Tillsätt dem till grönsakerna.
    3. Blanda ner köttet och nudlarna, rör ner bönsåsen och hetta upp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben