Binges fisk

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Även den som vanligtvis inte gillar fiskrätter brukar älska denna!!

Ingredienser

  • 1 st djupfryst fiskblock,torsk e.dyl
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 liten burk crème fraiche
  • Instruktioner

    Tina fisken något. Skär i ca. 2 cm. tjocka skivor. Häll crème fraichen i en kastrull, smula över hönsbuljongtärningen och lägg i fisken. Koka upp och sänk sedan värmen till 3:an eller 4:an. Småkoka i ca. 15 min. Rör om försiktigt då och då. Koka under tiden ris (basmatiris). Gröna små ärtor passar bra till denna rätt, endast upptinade inte kokta. Purjolöksstrimlor kan serveras uppe på fiskrätten. Servera en grönsallad till. Herbamare örtsalt är gott som krydda. Inget extra salt behövs.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben