Biscotti

Serverar: 60 portioner

Tid: 1 timme

Goda lite söta skorpor från italien

Ingredienser

  • 200 g sötmandel
  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 7 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Skålla och skala mandeln. Hacka mandeln grovt och rosta den i en torr panna. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Blanda ner mjölet och bakpulvret och mandeln arbeta snabbt ihop till en smidig deg. forma till 3 tjocka längder och lägg på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 20 minuter. Ta ut och skär längderna i breda bitar, stäng av ugnen och torka skorporna i ugnens eftervärme.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben