Biskvier
Serverar:
30 portioner
Ett måste till julens kakor
Ingredienser
4 äggvitor
2 hg malda nötter
5 dl florsocker
1 tsk bakpulver
Kräm
1 hg smält smör
1 dl florsocker
1 äggula
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
Instruktioner
Äggvitorna vispas hårt, tillsätt nötter, florsocker och bakpulver. Klicka ut med en tesked på bakplåtspapper.
Gräddas i ugn 200 grader, 7-9 minuter.
Gör krämen, bred på krämen och lägg ihop biskvierna så de blir dubbla.
Liknande recept
Dubbla biskvier med apelsinkräm
5
20-22
1
Biskvier
3.6
1 h 30 min
20
2
Biskvier med apelsin & cream cheese
30
Biskvier
4.4
6
Biskvier med smak av pepparkaka
3 h
26
1
Varvad dessert med bär och biskvier
8
Sarah Bernhardt biskvier i långpanna
4
40
3
Matkinas päronbiskvier
5
1 h
12
Matkinas Konjaksbiskvier
2 h
20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!