Björnbärs- och lemon curdglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det blev en hit på tjejfesten vi hade igår! Lagom efterrätt, inte så sötsliskig. Enkel att göra dessutom!

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • ½ burk lemon curd, ca 150 g
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 citron
  • 4 dl björnbär
  • Instruktioner

    Vispa grädden lätt. Blanda lemon curd och yoghurt och vänd ner i grädden. Tillsätt citronsaft och finrivet citronskal från en citron. Ställ bunken i frysen. Låt frysa ca 3 timmar. Rör om med en gaffel varje halvtimme, så att glassen blir luftig och jämnt fryst. Lägg upp glassen i skålar och dekorera med björnbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben