Blåbärmousse LCHF

Serverar: 4 portioner

Riktigt god efterrätt. Lätt att göra. Vid festliga tillfällen garnera med vispad grädde och några bär.

Ingredienser

  • 3 st gelantinblad
  • 150 g blåbär
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl sukrin
  • 4 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelantinbladen i lite vatten. Lägg blåbär,grädde och sukrin i en kastrull och låt sjuda i 5 minuter. Ställ åt sidan och lägg ner gelantinbladen.
    2. Blanda om och låt svalna. Blanda ner vispad grädde och fördela i portionsskålar eller glas. Ställ kallt i 1,5 timme.
    3. Dekorera vid servering och njut.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben