Blåbärskaka med sesamfrö

Riktigt god spännande dessertkaka/kaffebröd som innehåller både sesamfrön och grahamsmjöl

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk sesamfrön
  • 1 ½ dl grahamsmjöl
  • 100 g smält smör
  • 3-4 dl djupfrysta blåbär
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst. Rör ned mjöl, bakpulver, vaniljsocker och sesamfrön. Banda sist i smält smör. Häll i smord bröad form, ca 24 cm i diameter. Sprid ut blåbären över smeten. Grädda i 55 min, 175 grader.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 15 min
    1
    16

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben