Blåbärskakor
Serverar:
30 portioner
Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen
Ingredienser
200 g rumsvarmt margarin
1 dl socker
½ tsk bakpulver
5 dl mjöl
½ dl blåbär eller blåbärssylt
50 g vit choklad, finriven
Instruktioner
Ugn 175°
Blanda allt, utom blåbär och den vita chokladen, till en jämn deg.
Forma till små kulor och lägg i små pappersformar (för småkakor).
Tryck en fördjupning i mitten och klicka i sylt. Grädda i 12 minuter.
Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen.
Lycka till!
Liknande recept
Blåbärskaka
4.5
1 h 15 min
1
16
Blåbärskaka i långpanna
4.4
7
Blåbärskaka
3
8
2
Blåbärskaka med keso
4
1
Ingas blåbärskaka
4
1
Blåbärskaka med lime
5
3
Blåbärskaka med apelsin
4
35 min
1
1
Blåbärskaka med vaniljkräm
5
1
Blåbärskaka med havregryn
5
40 min
16
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!