Blåbärskakor

Serverar: 30 portioner

Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen

Ingredienser

  • 200 g rumsvarmt margarin
  • 1 dl socker
  • ½ tsk bakpulver
  • 5 dl mjöl
  • ½ dl blåbär eller blåbärssylt
  • 50 g vit choklad, finriven
  • Instruktioner

    1. Ugn 175°
    2. Blanda allt, utom blåbär och den vita chokladen, till en jämn deg.
    3. Forma till små kulor och lägg i små pappersformar (för småkakor).
    4. Tryck en fördjupning i mitten och klicka i sylt. Grädda i 12 minuter.
    5. Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen.
    6. Lycka till!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 15 min
    1
    16

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben