Blandsoppa med fisk

Serverar: 4-5 portioner

Enkelt och snabbt.

Ingredienser

  • 1 burk Findus champinjonsoppa, 300 g
  • 1 burk Findus tomatsoppa, 300 g
  • 4 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 pkt Findus torsk, 400 g
  • 1 dl djupfryst dill á 35 g
  • 100 g skalade räkor
  • Ev 1-2 msk cognac eller sherry
  • Instruktioner

    1. Blanda båda sopporna, mjölken och grädden i en kastrull.
    2. Tina fisken så mycket att den går att skära i bitar. Lägg ner fisken i soppan. Koka upp och låt sjuda ca 5 minuter. Tillsätt dillen och smaka av med cognac eller sherry. Garnera med räkor och servera med ett gott bröd.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben