Blinier med rökt lax och dillkräm
Serverar:
4 portioner
171 kalorier per portion 8 g fett, 20 g kolhydrater, 9 g protein
Ingredienser
8 stora blinier
2 msk lätt créme fraiche
1 tsk hackad dill
Rivet skal från 1 citron
2 salladslökar
100 g rökt lax
Citronklyftor
Peppar
Instruktioner
Värm blinierna i ugnen några minuter tills de blir lite spröda.
Hacka dillen, skiva salladslöken. Riv citronskalet.
Rör ihop créme fraiche, dill, citronskal och salladslök och krydda med peppar.
Skeda upp röran i blinierna och lägg lax skivorna överst.
Garnera med citronklyftor och servera.
Liknande recept
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche
5
10 min
2-3
Omelett med rökt lax
15 min
1
Kickis pannkaksrulle med fyllning av rökt lax
4
Lavalax - ädelostöverbakad lax med rökt lax – LCHF
30 min
4
3
Paj med rökt lax och gorgonzola
3
50 min
6-8
Rökt lax i grill
5
6-8
7
Cheesecake med rökt lax, rädisor och gurksallad
5
10
2
Rökt lax och syltlök i pestoskum – LCHF
10 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!