Blinier med rökt lax och dillkräm

Serverar: 4 portioner

171 kalorier per portion 8 g fett, 20 g kolhydrater, 9 g protein

Ingredienser

  • 8 stora blinier
  • 2 msk lätt créme fraiche
  • 1 tsk hackad dill
  • Rivet skal från 1 citron
  • 2 salladslökar
  • 100 g rökt lax
  • Citronklyftor
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Värm blinierna i ugnen några minuter tills de blir lite spröda.
    2. Hacka dillen, skiva salladslöken. Riv citronskalet.
    3. Rör ihop créme fraiche, dill, citronskal och salladslök och krydda med peppar.
    4. Skeda upp röran i blinierna och lägg lax skivorna överst.
    5. Garnera med citronklyftor och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben