Blixtsnabb ansjovisröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Gottis

Ingredienser

  • 2 burkar ansjovis à 125 g
  • 1/2 rödlök
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 2 msk kaviar, typ Kalles
  • 1 liten knippa gräslök
  • Instruktioner

    1. Häll av ansjovisspadet, men spara cirka två teskedar. Skala och finhacka rödlöken. Blanda med gräddfil och kaviar. Tillsätt det sparade ansjovisspadet. Blanda och smaka av.
    2. Blanda i ansjovisfiléerna och lägg upp i en skål. Strö över finstrimlad gräslök. Servera med knäcke och stark ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    maggan123 1 januari 2010

    gjorde denna nu till jul den va väldigt god

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben