Färskpotatis med ansjovisröra
Lite gott till buffén Pröva också att toppa potatisen med en klick crème fraiche och rom.
Ingredienser
8 små färskpotatis
1 liten burk ansjovis, ca 50 g
1 dl crème fraiche
½ finhckad liten röd lök
Instruktioner
Koka potatisen och låt den svalna. Dela den i halvor.
Finhacka ansjovisen. Rör försiktigt ihop crème fraiche, ansjovis och lök.
Lägg en klick på varje potatis.
Liknande recept
Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
4.8
4-5
19
Ljummen färskpotatis i curryremoulad
4
Sallad på färskpotatis
4-6
Ugnsstekt färskpotatis
5
45 min
3-4
Färskpotatis med primörer
10
Potatissallad på färskpotatis
4.3
1 h
4
4
Pyttipanna med färskpotatis och tomater
40 min
3-4
Saltinbakad färskpotatis
3.7
50 min
8
1
Lax i folie med färskpotatis, äpple och färsk lök, dill
5
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!