Blomkålsris lchf

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Ingredienser

  • 1 huvud blomkål
  • smör
  • salt
  • ev. peppar
  • Instruktioner

    Riv blomkålen grovt. Smält smöret i en stor stekpanna eller stekgryta. Ta ganska mycket. Stek "riset" tills det känns mjukt. Smaka av med salt och ev. peppar.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (4)

    Pleje 21 maj 2010

    Hmmm, låter lite spännande, ska man riva stocken också?

    queenjosefin 21 maj 2010

    Jag river med stocken ibland, men oftast inte för det blir inte så "risigt" när man gör det. Bäst konsistens tycker jag att det blir när man bara river själva blommorna.

    Cassiopeya 14 juni 2012

    Gott tillbehör som jag kommer göra igen :) Tack för ett gott och enkelt recept.

    mumsan 5 februari 2013

    Enkelt å gott! Kul sätt att använda blomkål istället för potatis eller ris.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben