Riv blomkålen grovt. Smält smöret i en stor stekpanna eller stekgryta. Ta ganska mycket. Stek "riset" tills det känns mjukt. Smaka av med salt och ev. peppar.
Hmmm, låter lite spännande, ska man riva stocken också?
queenjosefin21 maj 2010
Jag river med stocken ibland, men oftast inte för det blir inte så "risigt" när man gör det. Bäst konsistens tycker jag att det blir när man bara river själva blommorna.
Cassiopeya14 juni 2012
Gott tillbehör som jag kommer göra igen :) Tack för ett gott och enkelt recept.
mumsan5 februari 2013
Enkelt å gott! Kul sätt att använda blomkål istället för potatis eller ris.
Hmmm, låter lite spännande, ska man riva stocken också?
Jag river med stocken ibland, men oftast inte för det blir inte så "risigt" när man gör det. Bäst konsistens tycker jag att det blir när man bara river själva blommorna.
Gott tillbehör som jag kommer göra igen :) Tack för ett gott och enkelt recept.
Enkelt å gott! Kul sätt att använda blomkål istället för potatis eller ris.