Bön- och olivsallad med pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Rikitgt god vegetarisk rätt men om man vill kan man servera med lite skinka. Kan även serveras som förrätt med ett gott bröd till, räcker då till ca 8 pers. Passar bra på buffébordet också.

Ingredienser

  • 1 burk stora vita bönor 400 g
  • 250 g svartögda bönor
  • 3 dl couscous
  • 150 g rucolasallad
  • 250 g coctailtomater i halvor
  • 1 burk konärtskockshjärtan 415 g
  • 2 paprikor i olika färger i bitar
  • 10 gröna oliver
  • 10 svarta oliver
  • 75 g fetaost
  • 100 g pesto
  • Instruktioner

    Koka couscousen och låt svalna lite. Skölj bönorna. Lägg couscousen på 4 tallrikar eller ett stort fat. Täck med bönor, rucola, tomater, kronärtskockshjärtan, paprika och oliver. Smula över fetaost och ringla över peston.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben