Bönbiffar

Serverar: 4 portioner

Servera i pitabröd med dressing

Ingredienser

  • 1 burk kokta kidney bönor, 400 g
  • 2 krm riven muskotnöt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 tsk strösocker
  • 125 g KESO chili
  • 1 dl ströbröd
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • smör
  • 2 tsk fransk senap
  • Dressing
  • 2 dl gräddfil
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • finrivet skal av 1/2 citron
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Mixa bönorna med ägget. Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben