Bönor i gremolata

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En god och frisk sallad till kött eller fisk.

Ingredienser

  • ½ tsk salt
  • 1-2 tsk citronskal, rivet
  • + ca 2 msk citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 msk olivolja
  • 1 burk stora vita bönor, sköljda och avrunna
  • 2 msk storbladig persilja, strimlad
  • Instruktioner

    1. Rör ihop salt, citronskal, citronsaft och vitlök. Tillsätt olivolja. Häll blandningen över bönorna och rör ner persilja.
    2. Tips! I Italien serveras gremolata som tillbehör till fisk, kött mm.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mooseella 7 maj 2009

    Vikt på burk angiven

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben