Bönsallad med mynta och fetaost

Serverar: 4 portioner

En fräsch och lättgjord sallad. Serveras med stekt ciabattabröd.

Ingredienser

  • 2 burkar kidneybönor
  • 300 g fetaost
  • 1 kruka färsk mynta
  • 1 ask cocktailtomater
  • Ciabattabröd
  • Olivolja
  • Vitlök
  • Instruktioner

    1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Smula osten och riv myntan i bitar. Blanda med tomaterna till en sallad.
    2. Skär brödet i tunna skivor och hetta upp lite olja i en stekpanna. Ta inte för mycket eftersom brödet suger upp all olja och det lätt blir för mycket. Pressa lite vitlök i oljan och stek brödskivorna. Servera dem varma till salladen och garnera den med mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben