Bönsallad med tacofärs

Serverar: 4 portioner

Sallad med lågt GI för dig som älskar texmex.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 msk olivolja
  • 3 msk tacomix
  • ½ dl vatten
  • ½ gurka
  • 2 tomater
  • 1 röd paprika
  • 1 rödlök
  • 3 dl blandade bönor
  • 1 ½ dl majskorn
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Dressing
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl salsa, valfri
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen i oljan och blanda i tacomixpulvret och rör runt. Låt färsen svalna.
    2. Skär gurka, tomat, paprika och rödlök i bitar. Blanda med bönorna, majs och den avsvalnade färsen. Häll i olja och vinäger och rör runt.
    3. Servera med tacosalsa och lite gräddfil.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben