Bönsallad med tacofärs
Serverar:
4 portioner
Sallad med lågt GI för dig som älskar texmex.
Ingredienser
400 g nötfärs
1 msk olivolja
3 msk tacomix
½ dl vatten
½ gurka
2 tomater
1 röd paprika
1 rödlök
3 dl blandade bönor
1 ½ dl majskorn
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
Dressing
1 dl gräddfil
1 dl salsa, valfri
Instruktioner
Bryn färsen i oljan och blanda i tacomixpulvret och rör runt. Låt färsen svalna.
Skär gurka, tomat, paprika och rödlök i bitar. Blanda med bönorna, majs och den avsvalnade färsen. Häll i olja och vinäger och rör runt.
Servera med tacosalsa och lite gräddfil.
Liknande recept
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Vitlöksdoftande bönsallad
15 min
4
Åsas bönsallad
5
15 min
Pastagratäng med tacofärs
1 h
4
Bönsallad med kyckling
4
Bönsallad
3
10 min
4-6
1
Bönsallad med äpple
4
2
1
Kyckling i balsamsås och ljummen bönsallad
4.8
4
9
Tacofärs med ris
4.5
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!