Boeuf Bourguigone

Serverar: 6 portioner

Kanongod gryta som tar lite tid men är väl värt besväret.

Ingredienser

  • 1 kg nötkött
  • 100 g bacon
  • 1 purjo
  • 1-2 morötter
  • Salt
  • 2 msk mjöl
  • 3 dl vatten
  • 2 - 3 dl rött vin
  • Peppar
  • Timjan
  • Oregano
  • 2 lagerblad
  • 2 vitlöksklyftor
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • 1 buljongtärning
  • 2 msk tomatpure
  • 1 hackad gul lök
  • 100 g svamp
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet och stek med baconet. Lägg i övriga ingredienser och koka i 1,5-2 timmar.
    2. Servera med potatis.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben