Skär fläsket i skivor, klipp dessa i mindre bitar.
Bryn fläsket hastigt i olja i het stekpanna så det tar färg. Häll bort överflödigt fett.
Tillsätt 3/4 av vinet, kummin, vitlök, salt och peppar. Lägg lock över pannan. Låt rätten småputtra ca 20 minuter.
Skär citronen i skivor som delas i fyra bitar. Slå över resten av vinet samt citronbitarna. Rör om och koka upp över stark värme. Strö över koriandern och smaka av.
Intressant kryddning och mycket gott. Jag använde skinkstek i stället för bogfläsk.
evaullabritt27 februari 2014
Nu har jag lagat detta igen, med bogfläsk denna gång, som receptet föreskriver. Det blev bättre än med skinkstek. Fortfarande jättegott med intressant kryddning.
Mycket god gryta.
Intressant kryddning och mycket gott. Jag använde skinkstek i stället för bogfläsk.
Nu har jag lagat detta igen, med bogfläsk denna gång, som receptet föreskriver. Det blev bättre än med skinkstek. Fortfarande jättegott med intressant kryddning.