Bountybollar - LCHF

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Ljuv och krämig kokos, doppad i choklad. På LCHF-vis!

Ingredienser

  • 25 gram smör
  • ca 50 gram mascarpone
  • 1 ½ -2 msk stevia strö
  • ½ krm vaniljpulver
  • 1½ dl riven kokos
  • Chokladöverdrag
  • 40 gram mörk choklad
  • 10 gram smör
  • ca 1 tsk stevia strö
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och blanda väl med mascarpone. Tillsätt 1 ½-2 msk stevia strö, vaniljpulver och riven kokos. Låt kokosröran stå i kylen ett tag så att den stelnar en aning. Rulla därefter till bollar.
    2. Smält den mörka chokladen tillsammans med smöret och tillsätt ca 1 tsk stevia strö. Doppa bollarna i chokladen och lägg på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen!

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben