Snabbt och enkelt. Du kan lika gärna använda fläskkotletter och göra en ficka och fylla dem med osten.
Ingredienser
1 fläskytterfilé, ca 700 g
250 g fransk brieost
Salt
Peppar
Instruktioner
Skär fläskytterfilén i tjocka skivor, ca 3 cm. Banka dem platta och lägg en skiva brieost. Fäst ihop med tandpetare. Krydda. Stek på ej för hög värme tills de är genomstekta.
Mycket gott och lättlagat. Jag hade fläskytterfilé denna gång. Blev lite kvar så det ska jag ha till middag idag. Mums! Tack för receptet. Disen
jättegott!! gjorde grillade potatishalvor och pepparsås till =) klar 5:a
Så vansinnigt gott och saftigt. Åt det med jasminris, kall creme fraiche sås och sallad. (hade varit gott även utan såsen)
Hur gott som helst! Måste skaffa mig en "bonkare" bara, svårt att banka ut köttbiten med de verktygen jag har. För detta ska lagas igen!
Fyllde en hel ytterfilé. Funkade utmärkt och gott blev de :)