Briefylld fläskytterfilé

Snabbt och enkelt. Du kan lika gärna använda fläskkotletter och göra en ficka och fylla dem med osten.

Ingredienser

  • 1 fläskytterfilé, ca 700 g
  • 250 g fransk brieost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär fläskytterfilén i tjocka skivor, ca 3 cm. Banka dem platta och lägg en skiva brieost. Fäst ihop med tandpetare. Krydda. Stek på ej för hög värme tills de är genomstekta.
    2. Servera med potatis- eller rotfruktsgratäng.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Disen 17 januari 2010

    Mycket gott och lättlagat. Jag hade fläskytterfilé denna gång. Blev lite kvar så det ska jag ha till middag idag. Mums! Tack för receptet. Disen

    LinneaThornberg 27 maj 2010

    jättegott!! gjorde grillade potatishalvor och pepparsås till =) klar 5:a

    Heisjo 1 augusti 2011

    Så vansinnigt gott och saftigt. Åt det med jasminris, kall creme fraiche sås och sallad. (hade varit gott även utan såsen)

    cissilisa 13 september 2012

    Hur gott som helst! Måste skaffa mig en "bonkare" bara, svårt att banka ut köttbiten med de verktygen jag har. För detta ska lagas igen!

    christincarlsson 8 november 2012

    Fyllde en hel ytterfilé. Funkade utmärkt och gott blev de :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben