Broccolilåda med ädelost

Serverar: 4 portioner

En vegetarisk pastagratäng

Ingredienser

  • 250 g valfri pasta
  • 250 g färsk eller djupfryst broccoli
  • 250 g färska champinjoner
  • 3 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 175 g riven ädelost
  • Kryddor
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisning på förpackning och låt den rinna av. Tina eller skölj broccolin. Dela den i mindre buketter. Ansa och skiva svampen. Fräs broccolin, ta upp. Fräs svampen. Smörj en ugnssäker form. Varva pasta, broccoli och svamp i formen. Vispa samman ägg, mjölk, ost och kryddor. Häll blandningen i formen och gratinera mitti ugnen 35-40 min, 225°.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben