Ädelosten och rödvinet passar perfekt med varandra.
Ingredienser
600 g fläskfié
1 purjolök, tunt skivad
10-12 små lökar
2 vitlökar, tunt skivade
2 paprikor, strimlade
1-2 morötter, tunt skivade
1 dl rödvin
3 dl grädde
1 msk kalvfond
100 g riven ädelost
1/2 pkt små frysta gröna ärter
Marinad
2 msk olivolja
1 dl rödvin
2 msk kinesisk soja
Salt
Vitlökspeppar
mycke gott. äter gärna flera ggr. jag ger det 4stjärnor
Smaskens!
Helt fantastiskt god gryta. Jag bytte ut ärtorna mot sockerärtor istället. Det blev kanon gott.
supergott! Min 18-månaders åt en stor portion :o)
Fick receptet av en kollega och det är ett frekvent användt recept hemma hos oss nu. Det är en riktig höjdargryta! Mums!
Avnjutit denna rätt i kväll. Gillad av hela familjen.
Mycket god gryta.Den här kommer jag att göra fler gånger.En klar fempoängare från mig.
Åhhhh, så gott detta va :)
Underbart gott om jag får säga det själv :) Det vart en kalasbra nyårsmiddag!
Detta var en riktig god o smakrik rätt som även mina kräsna barn gillade jättemycket! 5:a från oss
Blev uppskattat till nyår. Tog mindre av parika och lök pga. av min födoämnesallergi. Blev ändå få mycket paprika i min smak. Underbar och mör gryta som jag ska göra mera av men då tar jag bort saker som jag inte tål med / kram