Bulgursallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

god sallad som alla gillar

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • 4 dl kokande vatten
  • 2 buljongtärningar ( efter egen smak )
  • 4 tomater
  • 1 burk majs
  • 1 burk durumvetekorn
  • Instruktioner

    1. Häll bulgur, buljongtärning och kokande vatten i en bunke, täck med ett lock och ställ åt sidan i 30 minuter.
    2. Under tiden skär du tomaterna i klyftor och gröper ur innehållet, skär köttet i små bitar. skölj durumvetet i kallt vatten och låt rinna av.
    3. När bulgurvetet har stått i 30 minuter rör om och blanda ned resten av råvarorna, ringla över lite olivolja. Passar till både kött, fisk och en god grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben