Cajunkrydda, stark

Tid: 5 minuter

Denna kryddblandning passar till diverse kycklingrätter. Jag använder den också som "rub" till allt kött när jag grillar.

Ingredienser

  • 4 tsk paprikapulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk nymalen svartpeppar
  • 2 tsk malen spiskummin
  • 2 tsk cayennepeppar
  • 4 tsk torkad timjan (2 msk färsk)
  • 4 tsk torkad oregano (2 msk färsk)
  • 4 tsk flingsalt
  • Instruktioner

    Blanda ingredienserna. Om du väljer fäska örter ska du köra allt i en mixer med kraftig kniv. Låt då kryddblandningen stå med locket löst på tills den har torkat.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben