Cannelloni med skinka, kesella och äpple

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 16-20 Barilla Cannelloni
  • 0,5 dl ost, riven
  • Béchamelsås
  • 0,5 l grädde
  • 30 g smör
  • 30 g mjöl
  • Fyllning
  • 400 g rökt skinka, mycket fint tärnad
  • 0,5 dl purjolök(ar), finstrimlad
  • 1 äpple, fint tärnad
  • 500 g kesella
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Blanda ingredienserna till fyllningen.
    3. Tillred béchamelsåsen genom att smälta smöret i en kastrull, häll i lite mjöl, blanda ordentligt, späd med lite mjölk. Häll i resten av mjölet, blanda och häll i resten av mjölken. Låt koka upp under omrörning.
    4. Täck botten i en ungsfast form med lite béchamelsås.
    5. Fyll Cannollirören med skinkblandningen med hjälp av en spritspåse. (Cannelloni behöver inte förkokas). Lägg dem i formen, täck med resten av béchamelsåsen. Strö över såsen.
    6. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben