Carinas fläskfilé
Serverar:
4 portioner
Mums
Ingredienser
500-600 g fläskfilé
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
2½ dl matlagningsgrädde
(1 dl torrt vitt vin)
2 msk konc. kalvfond
1 msk dijonsenap
1-1½ dl riven västerbottensost
Salt
Svartpeppar
Ev vetemjöl
Smör
Instruktioner
Skär fläskfilén i skivor. Stek i smör, salta och peppra. Hacka lök och vitlök fint.
Vispa ihop matlagningsgrädde, vin, lök, fond och senap i en gryta och koka upp. Lägg över köttet i grytan. Låt koka tillsammans några minuter.
Ta grytan från värmen och rör i osten. Servera med ris och en sallad.
Liknande recept
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.
4.2
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!