Champagne Parfait

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1½ dl socker
  • 1½ dl champagne
  • Rivet skal av 1 citron
  • 1 vaniljstång
  • 1 nypa salt
  • 5 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa samman ägg och socker sedan champagne,citronskal,urskrapet av vaniljstången och salt i hett vattenbad,till en tjock kräm, och vispa den sedan i iskallt vattenbad tills den svalnat.
    2. Vänd ner vispad grädde,häll upp i små skålar. Frys 3-4 timmar

    Liknande recept

    4.6
    4 h 30 min
    4
    16

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Ägg, ägg, ägg!
    Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben