Champinjon- och persiljestuvning

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Väldigt god och smakrik, enkel och snabb att göra! Servera till pasta.

Ingredienser

  • Olivolja
  • Ca 15 champinjoner
  • 3 schalottenlökar
  • 1- 2 msk flytande margarin
  • Ca ½ kruka persilja, hackad
  • Salt
  • Krossad svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk mushroom soya
  • Ev. 1- 2 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan medan du sköljer och hackar champinjonerna. Stek i oljan medan du skalar och hackar lökarna. Stek tills löken blivit någorlunda karamelliserad. Häll i margarinet, persiljan, salta och peppra. Stek någon minut, tillsätt crème fraiche, soja och ytterligare salt och peppar. Låt koka nån minut. Blir röran väldigt "torr" kan du tillsätta vatten.
    2. Färdig att servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben