Champinjon och vitkålspanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En enkel rätt med hösttouch, här publicerad i vegansk version.

Ingredienser

  • 300 g champinjoner
  • 250 g vitkål
  • 2 ½ dl havregrädde alt. sojagrädde
  • ½ dl hackad persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Kryddning efter eget tycke
  • Instruktioner

    1. Skiva champinjonerna och strimla vitkålen. Fräs dem mjuka tillsammans med vitlöken i en panna. Tillsätt grädden och kryddor. Rör om och låt koka i ca 2 min. Strö över persilja.
    2. Serveras förslagsvis i sin enkelhet till bröd, eller som tillbehör till potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben