champinjoner i vitlök och olivolja

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

God förrätt. Doppa bröd i för att suga upp den goda vitlöksoljan.

Ingredienser

  • 500 g färska champinjoner i skivor
  • 2 dl olivolja
  • 4 hackade vitlöksklyftor
  • 4 msk hackad persilja
  • 1 röd chilifrukt finstrimlad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Fördela oljan i 4 portinsformar eller en stor form.
    3. Fördela svampen och resten av ingredienserna i formen/formarna och sätt in i ugnen i 10 minuter tills det bubblar och svampen fått vacker färg.
    4. Ät med vitt bröd till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Svampdax!
    Äntligen är det svamptider! Det är det bästa med att sommaren börja...

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben