Cheesecakekräm med sommarfrukt och kex i glas

Serverar: 4 portioner

Åh vad ljuvligt! Åh vad somrigt. Enkelt att göra, vackert att se på, men framför allt - så himmelskt gott!

Ingredienser

  • 400 g cream cheese
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 msk florsocker
  • 400 g jordgubbar (snoppade sköljda)
  • 200 g mango (fryst går bra)
  • 8 krossade digestivekex
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop cream cheese, yoghurt och socker till en slät kräm.
    2. Skiva jordgubbarna, skär mangon i bitar.
    3. Varva i glas. Börja med frukt, sen kräm, sen krossade kex. Fortsätt tills allt är fördelat.
    4. Servera!

    Liknande recept

    4.7
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben