Chevrépaprika LCHF

Ett jättegott tillbehör även för den som inte äter lchf.

Ingredienser

  • 2 röda snackspaprikor
  • 100 g chèvre utan "vitmögel"
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 äggula
  • Svartpeppar
  • Persillade
  • 1 pkt finstrimlat knaperstekt bacon till garnityr
  • Färsk timjan till garnityr
  • Instruktioner

    1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnhuset. Blanda chèvren, philadelphiaosten och äggulan. Krydda med svartpeppar och persillade.
    2. Fyll paprikorna med ostkrämen. Gratinera i ugn i 225 grader ca. 10-15 minuter. Strö över knaperstekt bacon och timjan. Servera som tillbehör till kött.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (3)

    puntella 13 mars 2009

    Vad är lchf?

    Sussila 6 april 2009

    LCHF: LowCarb-HighFat = lågkolhydrat-högfett Finns info att läsa på Doktor Dahlqvists blogg: http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

    susannelotus 18 april 2010

    mums!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben