Chicken thai pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god och lättlagad kycklingrätt.

Ingredienser

  • 400 gr kycklingfilé
  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 msk smör
  • Marinad
  • 4 msk thailändsk chilisås
  • 1 tsk soya
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk mald ingefära
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i små bitar. Lägg kycklingen i marinaden i minst 2 timmar. Häll allt i stekpannan och stek tills det är genomstekt. Tillsätt grädden och värm upp. Koka penne pasta till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    farmoringer 7 februari 2009

    Det var gott. Marinaden var supergod. Men sen gjorde jag som en gryta. Använde både mellangrädde och hönsbuljong. Redde med maizena. Tog även paprika i efter marineringen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben