Serverar: 5-6 portioner
Bryn köttfärsen I oljan I en stekpanna. Tillsätt den gula löken och bryn vidare. Flytta över köttfärs och lök till en rejäl gryta. Fräs paprikan I kvarvarande oljan. Flytta över paprikan till grytan Vispa ur stekpannan med 1 av burkarna med vita bönor och häll det efter uppkok I grytan. Dela chilifrukterna och skrapa bort fröna. Hacka dem fint och sätt I grytan. Tillsätt alla övriga ingredienser och de två andra burkarna med Vita bönortill grytan. Låt koka på MYCKET svag värme I MINST 1 timma. Kryddningen är ungefärlig, med ovan givna mått, får chilin STING, men blir ej särskilt stark ! Krydda efter smak ! Servera med vitt bröd.
Spaghetti med köttfärssås
Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Kycklingfilé med cashewnötter
Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...