CHILI CON CARNE MED MAJS

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

LÄTT OCH GOTT

Ingredienser

  • 400 G KÖTTFÄRS
  • SALT
  • SVARTPEPPAR
  • 1 GUL LÖK
  • 2 LAGERBLAD
  • 1 ½ DL VATTEN
  • ½ BULJONGTÄRNING
  • 2 MSK TOMATPURÉ
  • 1 BURK KROSSADE TOMATER
  • 1 BURK MAJS
  • 1 BURK VITA BÖNOR I TOMATSÅS
  • BACON
  • CHILIPEPPAR
  • Instruktioner

    FINHACKA LÖKEN. STEK LÖK OCH FÄRS I EN GRYTA I LITE SMÖR. TILLSÄTT RESTEN AV INGREDIENSERNA OCH LÅT KOKA UPP. STEK BACONET I BITAR OCH BLANDA NER. SMAKA AV MED SALT, SVARTPEPPAR OCH CHILIPEPPAR. SERVERA MED BRÖD OCH EN FRÄSCH SALLAD.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    tommyannaleiaville 22 oktober 2009

    Den godaste Chili con Carnen vi har ätit, så denna rätt kommer vi fortsätta laga!

    antoniadou 23 oktober 2011

    Jättebra grundrecept för Chili con Carne! Kryddade extra med paprika,vitlök och spiskummin. Skippade majsburken och la i en burk borlottibönor. Sedan kokade jag majskolvar och serverade som tillbehör tillsammans med gurkstavar och creme fraiche. Uppskattat av oss alla! =)

    chillar 11 september 2013

    Vad för slags buljongtärning?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben