Chili con carne på revbensspjäll

Serverar: 4 portioner

Ta vara på julens överblivna revbensspjäll. Här i chili con carnen!

Ingredienser

  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk BBQ-sås
  • 2 burkar blandade bönor, á 400 g
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • Salt
  • Tabasco
  • Till servering
  • Bröd eller ris
  • Instruktioner

    1. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk. Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 minuter. Smaka av med salt och tabasco.
    2. Servera med bröd eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben